Well Biotech Orawell COVID-19 antigén gyorsteszt – 20 db tesztkészlet (Orrgarat)

Well Biotech SARS-CoV-2 készlet - SARS-CoV-2 teszt - 20 db - Antigén (Ag) Well Biotech SARS-CoV-2 készlet - SARS-CoV-2 teszt - 20 db - Antigén (Ag) Well Biotech SARS-CoV-2 készlet - SARS-CoV-2 teszt - 20 db - Antigén (Ag)

Well Biotech Orawell COVID-19 antigén gyorsteszt – 20 db tesztkészlet (Orrgarat)

bruttó (5% ÁFA)
29 800 Ft (1 490 Ft/db)
nettó
28 381 Ft (1 419 Ft/db)
1 munkanapos kiszállítás

A Well Biotech Orawell antigén gyorsteszt orrból, steril mintavevő pálca segítségével vett nyálkahártyamintából mutatja ki a SARS CoV-2 vírus jelenlétét - antigén - a szervezetben a koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenése után. A teszt azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést. Pozitív eredmény esetén az illető fertőző. A doboz 20 db komplett, steril mintavevő készletet tartalmaz.

Mennyiség

Teszt típusa

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

A termék egy professzionális felhasználási célra szánt, 15 perc alatt elvégezhető antigén-gyorsteszt, amely a vizsgált személy orrgarat-nyálkahártyájából vett minta alapján, néhány mellékelt eszköz segítségével, és egyszerűen elvégezhető lépés betartásával mutatja ki a fertőzöttség állapotát. A teszt eredményei könnyen értelmezhetőek.

 

Általános információk

 

Well Biotech antigén-gyorsteszt alapinformációk

Ez a típusú teszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigén-teszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki a szervezetben. Ezen felül a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt (antitesttermelést). Az antigéntesztek onnan kapták a nevüket, hogy a vírus egy részét (egy fehérjéjét), mint antigént mutatják ki.

 

FONTOS!

Az antigén a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napban van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén-gyorsteszt ebben az időintervallumban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

 

Legfontosabb előnyei

 • sokkal olcsóbb, mint a PCR teszt
 • használhatja üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember
 • bárhol el lehet végezni, akár egy cég vagy intézmény megfelelő helyiségében is
 • a teszteléshez a készlet minden eszközt tartalmaz, nincs másra szükség
 • nincs laboratóriumi várólista, a tesztet üzemorvos vagy más egészségügyi szakember azonnal elvégezheti
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

Termékinformációk

 • A nem szakember általi használat nem biztonságos.
 • A termék nem alkalmas öntesztelésre és otthoni használatra.

Termék megnevezése: Well Biotech Orawell COVID-19 Antigén Gyorstesztelő Eszköz

Termék gyártójának neve, címe:

 • Jiangsu Well Biotech Co., Ltd.
 • NO. 9 Changyang Rd., Changzhou, Jiangsu, China 213149

Csomag tartalma:

 • 20 db tesztkazetta (mindegyik külön csomagolva)
 • 20 db extrakciós reagens
 • 20 db steril mintavevő pálca
 • 20 db mintagyűjtő tégely
 • 20 db cseppentőhegy
 • 1 db munkaállomás (inzert)
 • használati utasítás

Vizsgálat menete:

A vizsgált személy orrgarat nyálkahártyájából kell mintát venni. A steril mintavevő pálca segítségével nyálkahártya törletet kell venni a felső garat ívekről, a mintavétel közben a garatívre enyhe nyomást gyakorolva, hogy megfelelő mennyiségű sejtes elem kerüljön a pálcára

 • A legjobb eredmény akkor érhető el, ha a vizsgálatot közvetlenül a fóliatasak felbontása után hajtják végre.
 • Helyezze a vizsgálati eszközt tiszta és vízszintes felületre.
 • A tamponpálcáról vett mintát a gyűjtőtégelyben rázza össze, hogy jól elkeveredjen az extrakciós reagenssel.
 • A mintagyűjtő tégelyből cseppentsen három cseppet (kb. 90μl) a tesztelő eszköz S-jelzésű nyílásába.
 • Indítsa el az időmérőt.
 • Olvassa le az eredményt 10 - 20 perc múlva. 20 perc elmúltával a leolvasás nem ad értékelhető eredményt.

 

A teszthez szükséges várakozási idő: 15 perc

 

Eredmények értelmezése:

Pozitív eredmény esetén két csík jelenik meg, egy kontrollvonal (C) és egy tesztvonal (T). A tesztvonal adott esetben halványabb is lehet.

Tennivalók: az érintett elkülönítése, ha lehetséges, az eredmények más módszerrel való megerősítése.

 

Negatív eredmény esetén csupán egy kontrollvonal (C) jelenik meg a teszten.

Tennivalók: ha a tünetek indokolják, eredmény megerősítése más módszerrel.

 

Érvénytelen eredmény esetében vagy nem jelenik meg csík a teszten, vagy pedig csak a tesztvonal (T) látható. Okai lehetnek az elégtelen mennyiségű minta, illetve a teszteljárás téves elvégzése. Ebben az esetben a tesztet meg kell ismételni.

 

A teszt tárolása: A zárt teszt 4 - 30 °C között tárolandó, felbontása után egy órával felhasználandó. Az extrakciós reagens a felnyitás után szorosan lezárt tégelyben 6 hónapig 4 - 30 °C között tárolható. Lejárati dátum a csomagoláson megtalálható.

Figyelmeztetés: Az antigén-gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt elvégzésével meg kell erősíteni. A tesztet kizárólag orvosi szakdolgozók használhatják! Otthoni használatra, valamint önellenőrzési célra történő értékesítése tilos!

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

FONTOS!

A Legal Beauty Kft. nem vállal felelősséget a Vevő beszerzési eljárására vonatkozó jogszabályban előírt kötelezettségeinek teljesítésére, az a Vevő hatásköre. Forgalmazó felelőssége kizárólag a rendeltetésszerű felhasználásra felhívó tájékoztatásra, és a leszállított árura terjed ki.

Címkék