Elysium érintésmentes infravörös lázmérő - 1 db

Elysium érintésmentes infravörös lázmérő - Lázmérő - 1 db - Fehér Elysium érintésmentes infravörös lázmérő - Lázmérő - 1 db - Fehér Elysium érintésmentes infravörös lázmérő - Lázmérő - 1 db - Fehér Elysium érintésmentes infravörös lázmérő - Lázmérő - 1 db - Fehér Elysium érintésmentes infravörös lázmérő - Lázmérő - 1 db - Fehér

Elysium érintésmentes infravörös lázmérő - 1 db

bruttó (27% ÁFA)
3 797 Ft (3 797 Ft/db)
nettó
2 990 Ft (2 990 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítás

Elysium érintésmentes infravörös lázmérő magyar nyelvű csomagolásban, amely 5 - 15 cm távolságból méri homlokról a testhőmérsékletet. Láz esetén kijelzője pirosra vált és pittyeg. Ajándék 2db elemmel. Rendeld nagyobb csomagban, hogy kedvezményesebb árakon vásárolhass.

Mennyiség

Szín


A munkanapokon 16:00-ig leadott rendeléseket GLS futárszolgálattal garantáltan a következő munkanapon kiszállítjuk Magyarország területén.

Rendeld meg 16:00-ig és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2022-11-29, kedden.

Kosárba tesz

Termék adatlap letöltése »

 

Elysium érintésmentes infravörös lázmérő magyar nyelvű csomagolásban, amely 5 - 15 cm távolságból méri homlokról a testhőmérsékletet. Láz esetén kijelzője pirosra vált és pittyeg. Ajándék 2db elemmel.

 

A doboz 2db ajándék elemet tartalmaz.

 

Infravörös homlok hőmérő / lázmérő. Érintés nélkül, gyorsan, pontosan és biztonságosan méri a testhőmérsékletet. A lázmérőt a homlokra kell irányítani, majd gombnyomásra egy szempillantás alatt megméri az ember lázát.

Ha minden rendben van, akkor a kijelzője zöld háttérszínben mutatja a testhőmérsékletet. Hőemelkedés esetén narancssárgára vált a kijelző, míg láz esetén pirosra, és pittyegni is fog.

Kisgyermekes családoknak ez az érintés nélküli homloklázmérő pedig szinte elengedhetetlen. Eddig egy kisebb hőemelkedéssel vagy akár lázzal járó betegség esetén, ha meg akartuk mérni a bébi lázát, akkor ehhez fel kellett ébreszteni a picit. Viszont egy ilyen lázmérővel már nem szükséges, hiszen akár álmában is megmérhetjük a testhőmérsékletét. Nyugodtan aludhat papa, mama, baba egyaránt.

De ellenőrizhetjük a baba fürdővizét, vagy éppen a főzelékét is, nehogy túl forró legyen neki. Nem beszélve a kakaójáról, tejcsijéről vagy tápszeréről. Ha van otthon egy ilyen érintésmentes hőmérő, akkor nem fogjuk többet megégetni a száját, az biztos.

 

Kezelését bárki 2 perc alatt elsajátíthatja:

 1. A Mérőgomb megnyomásával kapcsolja be.
 2. Bekapcsolás után a lázmérő azonnal használatra kész, és kijelzője a környező hőmérsékletet mutatja.
 3. Állítsa be a lázmérőt testhőmérséklet-mérésre.
 4. 5-15cm távolságból irányítsa azt a csupasz homlokra, majd nyomja meg a Mérőgombot.
 5. A lázmérő pittyeg egyet, miután elkészült a méréssel - kb. 1 másodperc.
 6. A lázmérő kijelzője pirosra vált, és folyamatosan pittyeg, ha erős lázat mért.
 7. 10 másodperc tétlenség után a lázmérő automatikusan kikapcsol.

 

2 db AA elemmel működik, amely mintegy 40.000 mérést tesz lehetővé. A testhőmérsékleten túl tárgyak felületi hőmérsékletének mérésére is alkalmas.

 

Műszaki jellemzők:

 • Mérési módszer: érintésmentes, infravörös
 • Mérési tartomány: 32 °C - 42,9 °C
 • Mérési pontosság: 0,1 °C
 • Mérési idő: 1 másodperc
 • Mérési hibahatár: ±0,2 °C
 • Mérési távolság: 5 - 15 cm.
 • Működési tartomány: 5 °C - 40 °C között
 • Tárolási tartomány: -25 °C és +70 °C között
 • Energiaellátás: 2 db AA alkálielem, melyet a csomag tartalmaz
 • Memória: 32 adat tárolására alkalmas
 • Minősítés: CE 0197 NB TÜV Rheinland

Megfelel az EU 93/42/EEC direktívájának. CE NB 0197 orvostechnikai eszköz tanúsítvánnyal rendelkezik, melyet a TÜV Rheinland készített, ezért orvostechnikai eszközként is használható

Címkék
Kapcsolódó termékek